paul-block-optiek-slide-home-12

paul-block-optiek-slide-home-12-2

De beste oogzorg

Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Jaarlijks gaan we naar de tandarts en met de auto naar de garage. Uw ogen zijn minstens zo belangrijk. Leg daarom de zorg van uw ogen in de handen van een professional en maak gebruik van het Oogzorg Totaalplan. Dé jaarlijkse check-up van uw ogen. Dat kan bij Paul Block Optiek. 

Oogzorg Totaalplan

Tijdens dit onderzoek controleren wij uw ogen op verschillende punten. Allereerst meten wij uw sterkte. Daarnaast meten wij uw oogdruk en kijken we naar uw netvlies, de ooglens en hoornvliezen. Uw oog wordt van achter naar voren volledig gescreend. Mochten wij iets constateren wat wij als "niet pluis" beschouwen, dan wordt u gedocumenteerd doorverwezen naar een specialist.

Uiteraard bent u altijd van harte welkom, maar zeker voor oogcontroles en uitgebreide adviezen nemen wij graag de tijd. Daarom kunt u het best een afspraak maken als u langs wilt komen voor een onderzoek of contactlenzenadvies. Graag tot ziens!

Ouderenzorg

Ook ouderenzorg hebben wij hoog in het vaandel staan. Uit onderzoek blijkt dat de mensen in verzorgingstehuizen vaak veel te slecht zien. Dit kan vaak leiden tot gevaarlijke situaties. Wij van Paul Block Optiek bezoeken daarom vele verzorgingstehuizen in de regio. Heeft u interesse, dan kunt u altijd contact opnemen met onze zaak in Eijsden.

Neem contact op


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top