paul-block-optiek-slide-contactlenzen-kleur-lenzen-1

Vandaag blauw en morgen bruin?

Het kan allemaal met gekleurde lenzen. Paul Block Optiek kan u laten zien wat voor effect een en ander op uw ogen heeft. Vaak is het effect heel verrassend. Iemand die altijd lichtblauwe ogen had, heeft een heel andere uitstraling met donkerbruine ogen. 

Het gaat hierbij uiteraard vooral om cosmetische toepassingen. Vaak worden deze lenzen dan ook uitgezocht in combinatie met de kleur van de make-up of zelfs een veranderde haarkleur. 

Omdat de prijs van gekleurde lenzen nauwelijks meer een belemmering vormt, wordt er steeds meer mee geëxperimenteerd door (meestal vrouwelijke) contactlensgebruikers. Toch is het ook bij deze lenzen zaak om u goed te laten voorlichten over de meest verantwoorde manieren van toepassen en over het onderhoud.Vanzelfsprekend staan de specialisten van Paul Block Optiek voor u klaar om u van een vakkundig advies te voorzien bij de keuze van gekleurde lenzen.

Naast de kleurlenzen zijn er ook de crazy eyes. Deze lenzen worden veel gebruikt tijdens de carnaval. Het zijn lenzen met allemaal verschillende uitstralingen. Hierbij valt te denken aan kattenogen, duivelsogen en nog veel meer. 

Kom langs!


Top