paul-block-optiek-slide-brillenglazen-1-2

paul-block-optiek-slide-brillenglazen-1

De beste brillenglazen bij Paul Block Optiek

Een perfect brillenglas in uw montuur heeft zowel kijk- als gebruikscomfort. En omdat ieders ogen uniek zijn, betekent dit iedere keer weer een stukje maatwerk. Geen standaard glazen die rechtstreeks van de lopende band gerold zijn, maar maatwerk voor uw ogen. Het maakt nu eenmaal uit waar u uw bril voor gebruikt en waar u naar wilt of moet kijken. Zit u de hele dag in de auto, achter de computer of leest u veel? Het zijn maar drie voorbeelden waarbij uw brillenglazen steeds een andere constructie nodig zouden hebben.

Brillenglas op maat bij Paul Block Optiek 

Een kleiner, smaller leesdeel of juist een heel breed leesgedeelte en vanzelfsprekend een glas dat scherp stelt op de juiste kijkafstand. Hoger of juist lager in het glas ingeslepen. Dat resulteert in minder stress en nooit meer vermoeide ogen of hoofdpijn van het getuur of de verkeerde kijkpositie. En wilt u graag een kleurtje, omdat u het mooi vindt of omdat het rustgevend kan zijn voor uw ogen? Allemaal maatwerk en juist dat vindt u bij de Paul Block Optiek.


Relaxed Vision by Zeiss

De UltraVision gedachte van het merk ZEISS heeft niet alleen betrekking op het brillenglas zelf, maar ook op het totaalconcept – een concept dat bestaat uit een combinatie van diagnose, aanpassing en optische oplossingen.

We noemen dit concept “Relaxed Vision”.

Het garandeert een uiterst nauwkeurige centrering en perfect maatwerk bij de productie van brillenglazen. In combinatie met het hoogwaardige brillenglasmateriaal zorgt Relaxed Vision voor een perfecte samenwerking tussen het glas en het oog. Het resultaat: het beste en meest comfortabele zicht dat u kan worden aangeboden.

Maak een afspraak

Artikel-beeld-naast-tekst-brillenglazen-1


Top